My Travel Essentials

Stella Mccartney Lingerie

Image and video hosting by TinyPicI Januar og Februar har jeg forkælet mig selv med lidt for meget shopping. Men noglegange, så har man bare de øjeblikke hvor man har brug for lidt ekstra, for at føle sig godt tilpas. Det lyder virkelig som en overfladisk og materialistisk tankegange, men jeg tror vi alle på den ene eller anden måde, har været i den situation – right? A little shopping never hurt nobody.

Hvad jeg har været specielt glad for, er denne fantastiske natkjole fra Stella Mccartney. Jeg har længe gerne ville have denne smukke sag, men prisen som ligger på $300 gjorde den en smule utiltrækkende. Men i kender jo min obsession med Shopbop, right? Derinde er den lige nu på udsalg til $180 og da der kun var en tilbage i min størrelse, så var det bare en nu eller aldrig kind of situation. Den kom allerede 2 dage efter jeg havde bestilt den, hvilket jeg er ret blown away over og generelt er jeg bare SÅ GLAD.

Shopbop har lige nu et kæmpe udsalg hvor du kan spare op til 25% på ALT, det vil sige både Alexander Wang, Acne, Kenzo – alt. Hvis du bruger 250 dollars, så spare du 15% – bruger du 500 dollars så spare du 20% og bruger du 1000 dollars så spare du altså 25% – hvilket er en ret så vild deal, nå vi snakker designer brands. I skal bare bruge koden BIGEVENT15 når i tjekker ud. You’re welcome!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Travel Essentials